Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін випустили нову серію власного фуд-тревел-шоу – випуск присвятили гастрономічним надбанням Львова. Не дивлячись на те, що цього разу, розповідав про їжу тільки Михайло (Антон брав участь лише у продакшн-процесах), автори ретельно дослідили, як львів’янам вдалося перетворити місто на справжній гастрономічний бренд, познайомитися з новою версією баноша з лисичками, дізнатись рецепт традиційного львівського сирника від однієї з героїнь шоу, бабці Дзюні та розкрити нові грані галицької гастрономії. Вже традиційно ресторатор розпочав зі стрітфуду, продовжив львівськими круасанами та закінчив єврейською кухнею. Якщо ви досі не знали про її існування, то зараз саме час. Випуск можна подивитись на Youtube.
Я дуже мало знаю свою країну і попереду мене чекає безліч дивовижних відкриттів. Це тільки початок. Сьогодні нам, українцям, у кожному місті треба відбудовувати мости між нашим історичним минулим та сьогоденням. Знаходити і відтворювати все те, що не змогла до кінця зтерти країна-маніяк, яка мешкає по-сусідству. І Львів – гарний приклад”, – підсумував Міша Кацурін.