Нещодавно Перша Леді мала нагоду зустрітись з главою Обʼєднаних Арабських Еміратів, шейхом Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном. Офіційний візит відбувся на фоні підтримки ОАЕ проукраїнських резолюцій ООН, зокрема й тої, що спрямована на просування української формули миру — плану з 10 пунктів, запропонованого Президентом України Володимиром Зеленським.

Для зустрічі Олена Зеленська обрала костюм молочного кольору від українського бренду AMG, постійною клієнткою якого є вже декілька років. Доповнили образ коричневі човники.

 

«Представила проєкт своєї Фундації щодо побудови безпечних помешкань для дитячих будинків сімейного типу: десятки таких родин втратили житло через війну. Була рада почути, що ОАЕ долучаться до нашої ініціативи. Запросила ОАЕ до участі в післявоєнній відбудові України. Країна, архітектура й технології якої буквально постали серед пустелі, точно знає, як це зробити».

 

 

 

Але візит відзначився зустріччю не тільки з Шейхом, а, зокрема, з державним міністром з питань міжнародної співпраці ОАЕ, Рим Аль-Хашимі та міністром з питань клімату та навколишнього середовища, пані Мар’ям Аль-Мхейрі, які старанно працюють для розвитку всебічного співробітництва між Еміратами та Україною, особливо в гуманітарному напрямі. Для зустрічі з міністерками Олена Зеленська обрала штанний костюм-трійку в чорному кольорі, також від AMG.